Serveis

Serveis i Extraescolars


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Menjador

Menjador 1El centre disposa de cuina pròpia a les seves instal·lacions. Actualment, la gestió del servei és a càrrec de l’empresa Àgora Col·lectivitats que s’encarrega d’estipular la dieta i gestionar el personal de cuina (monitors, cuineres, dietista, etc). Hi ha tres menjadors diferenciats per facilitar l’accessibilitat i l’homogeneïtat de menús per grups d’edat. Hi ha un servei de monitors/es i professors/es que s’ocupen de l’atenció dels alumnes al menjador i al temps d’esbarjo del migdia. Existeix la possibilitat d’utilitzar el servei de menjador en dies puntuals.

Acolliment matinal i permanències

Amb la finalitat de facilitar la integració de l’horari acadèmic dels alumnes amb la vida laboral i familiar, el centre ofereix el servei d’acolliment matinal i de permanència a la tarda.
- Acolliment matinal: des de les 7.30h.
- Permanència tarda: pels alumnes de la Llar d’Infants i Educació Infantil, de 17h a 18h.

Menjador 2Venda de llibres

L’escola disposa d’un servei de venda de llibres per a facilitar a les famílies del centre l’adquisició del material del curs següent.

Casal d’Estiu – Summer Camp – TEC i Colònies

Quan a finals de juny acaba l’horari de classes, els alumnes del Sant Pau tenen l’opció de continuar el mes de juliol en un entorn molt diferent: immersió en anglès, balls, piscina, tecnificació esportiva, activitats lúdiques… i els més grans, a més, l’opció d’anar de colònies.


© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com