3

Southampton, una estada lingüística a segon d’ESO? Yes, we did it!

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

En un futur incert, l’autonomia en llengües estrangeres, esdevé una competència clau del segle XXI. Des d’aquesta visió l’escola aposta per la internacionalitat de les nostres accions i experiències acadèmiques. En aquest sentit, els alumnes de segon d’ESO han pogut gaudir d’una estada d’immersió lingüística i cultural a Southampton (Anglaterra), afegint-se al conjunt d’activitats internacionals, junt amb altres intercanvis, que realitza l’escola.

Durant aquests dies, els nostres alumnes han practicat la llengua estrangera en una situació real, des de la vivència intensa de moltes emocions en les diferents activitats que s’han dut a terme (classes d’anglès, sortides a museus, convivència amb famílies angleses, autonomia…).

La valoració dels nostres alumnes, ha estat d’excel·lent i es pot resumir en les paraules de l’Ada i la Júlia: «Ha estat una gran experiència i ens emportem uns records inoblidables».

Aquesta immersió en famílies és un tastet que crea noves inquietuds i obre la finestra a noves oportunitats.

4

3

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com