1INFtarragona

Tarragona un projecte per descobrir la nostra ciutat

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

En aquest segon trimestre el primer projecte per intel·ligències múltiples que realitzem a tota l’educació infantil és Tarragona: la nostra ciutat. Aquesta temàtica ens permet descobrir elements, zones i orígens de la ciutat on ens trobem, desenvolupant tots els talents i despertant en els nostres alumnes una motivació especial per aprendre que els facilita qualsevol aprenentatge plantejat.

El Serrallo (P3), la Rambla (P4) i la Tàrraco romana a P5 són el tres grans blocs del projecte on les intel·ligències naturalista, lingüística i cinestèsica-corporal adopten un cert protagonisme en el desenvolupament de les activitats. A més, a la llar amb un treball més específic de descoberta dels carrers en general, s’afegeix la realització de propostes properes, motivadores i creatives que fan que els alumnes gaudeixin a l’hora que aprenen.

Per altra banda, en aquest projecte en concret, la implicació de les famílies en el procés d’aprenentatge dels seus fills esdevé un factor molt important i que cal destacar, ja que participen molt activament en determinades activitats. Uns clars exemples d’aquesta metodologia poden ser les rutes de pares i fills que proposem l’equip docent, on han de visitar monuments o espais de la ciutat prèviament treballats a les aules i que amb fotografies o amb una plantilla amb imatges hauran de respondre certes qüestions. A la cloenda del projecte es convida a les famílies per gaudir d’una activitat a l’escola, on els infants demostren els seus coneixements amb cançons i balls que serveixen per posar punt i final d’una manera lúdica i festiva.

1INFtarragona

1INFtarragona

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com