20171028_113300 - copia

Trobada de benvinguda a les famílies de P3

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El passat dissabte 28 d’octubre, vàrem viure a l’escola una jornada molt especial per totes les famílies amb alumnes a P3, on mestres, pares i alumnes vam poder compartir una experiència molt enriquidora amb uns objectius molt clars.

El primer, poder explicar com havia estat el període d’adaptació dels alumnes. Un procés que preocupa molt als pares i que les mestres es van encarregar de comentar aportant comentaris de com s’ha superat molt satisfactòriament i agraint la col·laboració de les famílies en tot moment.

El segon objectiu era mostrar a les famílies com desenvolupem el nostre projecte educatiu a les aules, quines metodologies apliquem i en definitiva descobrir com els nens i nenes realitzen totes i cadascuna de les activitats proposades per l’equip docent. Aquest fet vas ser un dels punts que més va agradar a les famílies, ja que van poder ser testimonis per mitjà d’un vídeo de com és la realitat del dia a dia dels seus fills/es. Van poder veure com es treballa l’estimulació del projecte Encaix, com fem les classes d’anglès, com desenvolupem els projectes, com els alumnes parlen amb les auxiliars de conversa, com fem servir la robòtica a l’aula, etc…

I per últim, la finalitat fonamental de la trobada era obrir l’escola a totes les famílies perquè trobessin un espai on poder conèixer les altres famílies de la seva classe i poder compartir un temps amb elles. A més,  també van gaudir de la companyia de les tutores de P3 per comentar tot el que volguessin sobre l’evolució dels seus fills/es.

Untitled design (33) - copia

20171028_113300 - copia

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com