Circ1

Un dia de Circ

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El dijous 2 de maig, tot el segon cicle d’educació infantil va realitzar una sortida molt especial per diversos motius, el primer és que era la primera vegada que tot el cicle realitzava una sortida conjunta i el segon, que l’equip docent apostava per realitzar un inici de Neuroambient a l’exterior de l’escola. També cal esmentar, la importància de certs objectius pedagògics de la sortida com poden ser la interacció entre alumnes de diferents edats, on els més grans ajuden als més petits, o el treball psicomotriu desenvolupat en els diferents tallers de circ.

El lloc i l’espai, on vam desenvolupar totes les activitats va ser el Circ que la Companyia Passabarret té a Valls, on una carpa gegant anomenada Tomassa situada al ben mig de la natura i un conjunt d’equilibristes, pallassos i experts en malabars ens van donar la benvinguda. Aquest emplaçament idíl·lic ens va servir de connexió ideal per relacionar l’inici del Neuroambient: “Natura, cuida’ns que nosaltres et cuidarem” amb tot el que vam realitzar al circ.

El primer que vàrem fer va ser organitzar els infants en grups de diferents edats potenciant d’aquesta manera les relacions entre grans i petits, per tal d’ajudar-se entre ells i relacionar-se amb nens i nenes d’altres cursos. Seguidament, vam realitzar tallers de circ d’equilibri individual, de malabars, de salts, de pallassos i equilibris grans cooperatius, on tothom podia gaudir del joc, de l’aprenentatge i de la diversió al seu nivell i amb qui volgués.

Per finalitzar el dia, vam gaudir d’un espectacle a la carpa, La Tomassa, de pallassos i equilibristes que va fer que els nostres alumnes passessin una estona inoblidable.

Circ (3) Circ (4) Circ1 Circ2

 

Circ1

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com