Padel amb tu 1

Un taller per a tothom!

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El companyerisme, l’empatia i la solidaritat són uns dels valors més fomentats a la nostra escola. Es treballen de forma implícita en el dia a dia acadèmic però molt freqüentment es promouen tallers actius i reflexius per tal de veure que, precisament aquests valors, són la resposta a la diversitat del món.

Els passats 29 i 30 d’abril l’equip de Pàdel amb tu va venir a fer un taller a l’alumnat de 3r de primària per tal de conèixer de primera mà les dificultats a què fan front les persones amb algun tipus de discapacitat en diverses tasques i esports.

Algunes de les activitats que van fer els nens i nenes de 3r van ser bàsquet en cadires de rodes, futbol adaptat i fins i tot van poder comprovar com de difícil és fer un dibuix sense les mans. A més, a nivell teòric van introduir-se en l’alfabet Braille i la llengua de signes catalana.

Aquest taller va ser especialment emotiu: els infants van poder empatitzar amb diversos tipus de discapacitats, van comprovar que tothom pot fer-ho tot i que discapacitat en cap cas vol dir incapacitat. Tots som iguals, tots som diferents!

Padel amb tu 1 Padel amb tu 2 Padel amb tu 3

Padel amb tu 1

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com