3INFanimals

Un viatge pel món dels animals: una aventura bestial

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

A finals del trimestre tota l’Educació infantil realitza el quart projecte d’Intel·ligències múltiples d’aquest curs. Un projecte on els infants s’endinsen en el descobriment del món animal, realitzant moltes propostes didàctiques que desperten en els alumnes una motivació especial que els ajuda en el seu procés d’aprenentatge i al seu desenvolupament global, sobretot a través de la intel·ligència naturalista, lingüística i cinestèsica.

Els alumnes de la llar i els de P3 treballen en profunditat els animals de la granja, els quals poden experimentar dins la mateixa l’escola, ja que s’ha creat una petita granja amb gallines, un gall i un ànec mut que els permet aprendre de forma molt vivencials i propera.

Els de P4 fan un viatge en el temps per conèixer els dinosaures, aprenent curiositats sobre aquests animals i treballant el concepte d’història, de passat i d’alguns fenòmens de l’univers.

Els alumnes de P5 s’endinsen en la descoberta dels felins, tant dels domèstics que tenim a casa com dels més salvatges.

Conèixer l’hàbitat, les característiques i com viuen d’una manera lúdica, vivencial i motivadora  esdevé una de les parts principals del projecte i fa que aquest, en concret, sigui un dels preferits pels alumnes.

3INFanimals

3INFanimals

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com