DSC_0537

El conseller escolta les propostes dels alumnes del Sant Pau

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Aquesta setmana ens ha visitat l’Il·lustre Senyor Francesc Roca Rosell, Conseller d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic i Projecte del Banc d’Espanya. Ha assistit a les presentacions dels projectes dels alumnes d’Emprenedoria de 3r i 4rt d’ESO.

L’eix central de la sessió ha estat el projecte de l’edifici del Banc d’Espanya. Començant amb les presentacions de les propostes dels alumnes, seguint amb una explicació per part del Conseller del projecte Rambla Science i finalitzant amb preguntes dels alumnes.

L’acte d’avui ha estat la cloenda de la feina realitzada pels alumnes d’Emprenedoria al primer trimestre. Durant aquest temps els alumnes han hagut de crear, desenvolupar i  presentar per equips un pla de negoci per l’edifici del Banc d’Espanya davant d’un tribunal configurat per quatre pares emprenedors de l’escola.

A partir de Nadal els alumnes han de revisar i millorar els seus projectes i començar a pensar en projectes de negoci per l’edifici de l’antiga Tabacalera i el Sanatori de la Platja Savinosa.

L’objectiu d’aquest curs d’emprenedoria és que els alumnes coneguin i es preocupin per l’entorn on viuen (l’escola i Tarragona). Volem que millorin habilitats com el treball en equip, l’oratòria i la presentació de treballs. Incentivar l’esperit emprenedor, promoure la innovació i fer-los pensar i treballar idees sostenibles, així com ampliar coneixements relacionats amb l’emprenedoria i el món laboral.

Esperem que aquestes experiències serveixin per estimular l’esperit emprenedor i l’estima per la ciutat de Tarragona.

DSC_0537

DSC_0537

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com