2INF_granja

Una granja a dins l’escola

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Els alumnes d’Educació Infantil han pogut gaudir en primera persona, durant unes setmanes,  d’una petita granja instal·lada a l’interior del centre aprofitant l’entorn privilegiat del que disposem. Aquesta experiència educativa ha permès  als alumnes  realitzar activitats vivencials i enriquidores d’aproximació directa a la natura i descobrir característiques i peculiaritats d’animals  que han estat coneixent en el quart projecte d’intel·ligències múltiples : “ El món dels animals, una aventura bestial!”.

Un dels objectius principals que l’equip docent s’havia proposat amb aquesta iniciativa era, tot aprofitant l’emoció de la sorpresa i l’alegria en la descoberta de l’entorn, treballar la intel·ligència naturalista i existencial,  ja que al viure en una ciutat molts dels nens i nenes de la nostra escola no havien vist mai de tan a prop animals com gallines,  galls o ànecs.

Cada dia, des dels més petits de l’escola ,els alumnes de la llar ,fins els deP5 han fet de grangers i han hagut de donar de menjar i cuidar els animals, potenciant la seva intel·ligència naturalista i vivint situacions molt favorables pel seu desenvolupament global.  A més, s’ha treballat molt amb els infants la importància de cuidar i respectar la natura i els éssers vius.

2INF_granja

2INF_granja

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com