4Festadelsavis

Una tarda especial amb els avis a l’escola

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El passat divendres 3 de març, l’escola per primera vegada va realitzar la festa dels avis. Una idea feta realitat, on l’objectiu principal era destacar i agrair el paper que tenen els avis en la societat actual, i a la vegada poder compartir, avis i nets, uns moments molt especials i exclusius al col·legi.

Tota l’educació infantil i cicle inicial de primària vàrem preparar unes activitats lúdiques, creatives i divertides per a que nens i avis poguessin gaudir d’una jornada molt emotiva. La llar d’infants, per exemple, va proposar als avis que expliquessin o fessin quelcom especial: contacontes, instruments musicals i cançons van fer que tothom pogués participar de la festa. A segon cicle de l’educació infantil, la proposta va ser que fessin conjuntament un element per recordar aquest dia tant especial. P3 una composició lliure amb material divers, P4 van decorar una capsa molt especial i P5 un dibuix conjunt. A cicle inicial, un quizz amb preguntes i un recopilatori de cançons d’època va fer reviure records i moments de nostàlgia als avis. Per finalitzar, tots van fer-se una fotografia en uns photocalls on podien disfressar-se.

Tot l’equip docent vol agrair la participació i col·laboració en tot el que vàrem proposar als avis i remarcar que va ser una jornada molt emotiva i satisfactòria.

4Festadelsavis

4Festadelsavis

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com