Diseño sin título (34)

Viatge pel món dels animals: una aventura BESTIAL!

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

La setmana passada vàrem iniciar amb una activitat especial, el quart projecte d’intel·ligències múltiples anomenat: “Un viatge pel món dels animals: una aventura bestial”. Un projecte on els infants s’endinsen en el descobriment del món animal, realitzant moltes propostes didàctiques que desperten en els alumnes una motivació especial que els ajuda en el seu procés d’aprenentatge i al seu desenvolupament global.

L’equip docent d’Educació Infantil va voler realitzar aquest inici de projecte amb una activitat on tots els alumnes, gràcies a l’entorn privilegiat que disposa l’escola, poguessin gaudir de dos espais idíl·lics com són: l’Aula de Natura i l’hort , amb un conjunt de diferents activitats en contacte directe amb la natura.

L’activitat va consistir en realitzar una trobada i una visita guiada per les mestres per ambdós espais, donant-li un valor afegit a l’inici del nostre viatge pel món dels animals, amb la incorporació d’una petita granja a l’hort de l’escola, amb gallines, galls i dues petites ovelles que permetran als alumnes realitzar uns aprenentatges molt vivencials, ja que ells s’hauran d’encarregar del manteniment i l’alimentació dels animals.

Poder tenir un contacte tant directe amb els animals, dóna més sentit a totes les explicacions impartides a l’aula, i ajudarà als infants a conèixer i entendre molt millor l’hàbitat, les característiques i peculiaritats de tots ells, d’una manera lúdica, vivencial i motivadora  esdevenint aquest com un objectiu fonamental i una de les parts principals del projecte.

Diseño sin título (34)

 

Diseño sin título (34)

© Copyright Col·legi Sant Pau Apòstol
Col·legi Sant Pau Apòstol Passeig Torroja s/n 43007 Tarragona Tel. 977 22 43 14 - 681 187 578 Fax. 977 24 19 66 colsantpau@colsantpau.com