CatalÓ / Espa˝ol / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
CatalÓ / Espa˝ol / English  · 

Escola

Top ten 2019 CM
3 Fotos

Top ten

Aquest torneig es centra en quatre modalitats del mˇn de l'Atletisme

En l'etapa escolar és el moment més propici per  transmetre als infants la importància  de l'activitat física i les repercussions que tindrà aquesta en la seva salut. A l'escola hi ha molts moments on els nostres alumnes poden gaudir de la pràctica esportiva però és sobretot en les sessions d'Educació Física on s'intenta desenvolupar al màxim les seves capacitats, potenciant valors i hàbits saludables. 

Una de les activitats que portem a terme des del curs 1994-95, i dins l'àrea d'Educació Física, és el TopTen, una competició interna d'Atletisme dirigida a l'alumnat des de Tercer de Primària fins a Batxillerat. 

Aquest torneig es centra en quatre modalitats del món de l'Atletisme: la cursa de velocitat (50 m llisos), el salt de llargada, el llançament de pes i la cursa de 4 voltes (1064m aproximadament). El dividim en dos fases: en la primera i durant les sessions d'Educació Física, els alumnes fan les proves i es registren totes les marques i en la segona, les finals, només participen els deu millors de cada prova. El dia de les finals és un dia molt especial i esperat per tothom, els nervis estan a flor de pell i es respira un ambient de competitivitat i alhora de companyerisme. 

El TopTen ens ajuda a transmetre als nostres alumnes que és imprescindible acceptar els altres, reconèixer l'esforç de tots i sobretot aprendre a competir de manera positiva. Com tota competició, això significa acceptar tant la victòria com la derrota.

Si algun alumne bat el rècord d'alguna de les proves rep una medalla commemorativa. En aquest espai web es pot consultar l'històric de les deu millors marques de cada prova. Si ets exalumne, potser no ho saps, però encara podries estar dins del TopTen. No dubtis a consultar l'històric, potser t'emportes alguna  sorpresa! Comprova-ho aquí:


Arxius: