Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Recepció a l'Ajuntament de Tarragona

20 anys d' intercanvi a Alemanya

30-09-2022

El Col·legi Sant Pau Apòstol i l'Institut Albert-Schweitzer-Gymnasium de Kaiserslautern (Alemanya) comparteixen des de fa dècades l'entusiasme per ensenyar als i les seves alumnes l'alemany i el castellà, respectivament, amb un programa d'intercanvi lingüístic que aquest any compleix el 20è aniversari.

Són molts els i les alumnes de l'Albert-Schweitzer-Gymnasium i del Col·legi Sant Pau que han gaudit al llarg dels anys d'una oportunitat única per aprendre i millorar l'idioma en les condicions més òptimes: al país d'origen, amb professorat nadiu i convivint amb famílies que molt generosament han ofert les seves cases per acollir-los durant la seva estada.

Els i les joves aprenen l'idioma amb classes regulars als dos centres educatius però també d'una forma lúdica, amb activitats culturals, esportives i gastronòmiques en ambdues ciutats. Amb aquesta combinació és com més i millor els i les alumnes aprenen el nou idioma, tot compartint-ho també amb estudiants de la seva mateixa edat i creant llaços d'amistat que han romàs i romandran al llarg dels anys.


Xarxes socials: