Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Pere Pardines i Iria Elorduy

9,5 a les PAU

30-06-2022

Pere Pardines, alumne de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Pau, ha aconseguit una de les millors notes de Catalunya a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), amb un 9,5 sobre 10 (fase general). Pardines no ha baixat del 9 en cap de les matèries de la fase general, que correspon al bloc de llengües i matemàtiques, arribant a assolir el 10 en alguna d’elles. L’alumne arribava als exàmens de les PAU amb una nota mitjana de l’expedient acadèmic de 10, pel que el seu 9,8 com a nota d’accés es converteix en una de les millors notes històriques de l’escola, en una de les millors de Catalunya i es tradueix en un futur acadèmic prometedor per a l’alumne, que té el desig de cursar el doble grau de Biotecnologia i Bioquímica a la Universitat Rovira i Virgili.

Pere Pardines serà un dels alumnes que rebrà el reconeixement que atorga el Departament d’Ensenyament de la Generalitat a aquells estudiants que han tret una nota mitjana igual o superior a 9 a les PAU.

Per altra banda, Iria Elorduy ha aconseguit la segona millor nota de l’escola amb un 8,6 de mitjana a la fase general de les PAU, i un 9,33 com a nota d’accés a la Universitat. La voluntat d’Elorduy és cursar Comunicació audiovisual a la Universitat Politècnica de València (UPV), a Gandia.

El Col·legi Sant Pau aposta per l’excel·lència, formant persones a nivell personal i acadèmic mitjançant programes específics que tenen com a resultat aquest èxit a les Proves d’Accés a la Universitat.


Xarxes socials: