Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Cloenda en família

Cloenda del Neuroambient "Natura cuida'ns que nosaltres ja et cuidem"

27-05-2022

Tot les classes d'Educació Infantil han finalitzat el cinquè Neuroambient del curs:  "Natura cuida'ns que nosaltres ja et cuidem”, amb una cloenda molt esperada per tots els i les alumnes i les famílies.

Les cloendes de qualsevol dels Neuroambients desenvolupats a l'escola sempre són moments molt significatius pels nens i nenes, però aquesta en concret sempre desperta en els infants una dosis extra de motivació degut al seu plantejament, on les famílies adopten un paper actiu en totes les propostes educatives plantejades per l'equip docent.

L'objectiu principal d'aquesta és desenvolupar activitats conjuntament, infants i  adults, i compartir dins de l'entorn escolar moments que seran motivadors, enriquidors i vivencials que afavoriran de ben segur el desenvolupament global dels i les alumnes.

L'equip docent va aprofitar la cloenda per mostrar a les famílies els diferents Espais Natura que disposa l'escola i a on cada cop amb més freqüència es desenvolupen moltes de les activitats realitzades en el centre. Aula Natura, bosquet, hort, grangeta i tota la resta d'Espais Natura van esdevenir aules on pares, mares, avis i àvies i els infants van realitzar activitats relacionades amb cada àmbit desenvolupat durant el Neuroambient. Els alumnes de P4 van investigar amb lupes l'entorn, van fer una recerca del tresor i van crear una flor. Els de P3 van descobrir el gust de la mel amb un tastet, van realitzar un rusc i van confeccionar corones per identificar-se amb les abelles. Els més grans, P5, van realitzar una cursa d'orientació amb diferents proves i els més petits, els i les  alumnes de la Llar d'infants, van compartir un berenar saludable a l'Aula de Natura en família.


Xarxes socials: