Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Els consells dels nostres exalumnes a 2n de Batxillerat

01-04-2022

S’apropa el moment de posar fi a dos anys de sacrificis i esforços on l’objectiu, a part d’aprendre, ha estat treure bons resultats durant el batxillerat per així poder seguir estudiant el curs vinent. Ja sigui a través d’un grau universitari o d'un cicle formatiu, la finalitat és formar-se en allò que un creu que més li pot agradar en un futur.
Què estudiarem els propers anys? Quines sortides tenen aquests estudis? Les respostes a aquestes preguntes i d’altres requereixen que s’hagi fet un bon treball previ de recerca d’informació, suport per part dels docents, les tutores i l’equip d’orientació, rebre informació de les universitats, així com visitar-les i anar al saló de l’ensenyament, és a dir, un ampli ventall de recursos que han ajudat els i les alumnes i els haurien de permetre fer una bona tria formativa.
En aquest context, els i les estudiants de 2n de Batxillerat han rebut una interessant visita d’un grup d’exalumnes de l’escola per explicar les seves experiències, anècdotes i trajectòries una vegada finalitzada la seva etapa al Sant Pau. La gran majoria d’elles i ells ja treballen i estan finalitzant els seus estudis universitaris. Un a un han explicat els estudis realitzats, les diferències entre universitats i tota mena de detalls que seran segur molt útils perquè els nois i noies de 2n puguin prendre bones decisions.
L’experiència ha estat molt enriquidora perquè els i les alumnes han pogut escoltar de primera mà les seves vivències.
Esperem treure profit i aprendre dels èxits i errors que han pogut cometre al llarg d’aquests anys i comptar amb el seu suport i contacte quan ens sorgeixin dubtes. Moltes gràcies companys i companyes!


Xarxes socials: