Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Fast heroes

Fast Heroes, lluitem contra l'ictus

29-04-2022

La nostra escola aposta fermament per l'aprenentatge significatiu i, què hi ha més significatiu que ajudar als nostres avis i àvies?

L'alumnat de 4t de primària s'ha adherit a Fast Heroes, un programa internacional que té com a objectiu conscienciar els nens i les nenes dels símptomes de l'ictus, per tal de saber reaccionar de forma adequada si creuen que els seus avis en poden estar patint un. Així doncs, i treballant de forma conjunta família i escola, els i les alumnes estan aprenent que el telèfon 112 correspon a: l'1 per una part de la cara asimètrica, l'altre 1 pel braç sense força i el 2 pels llavis que no parlen bé, així relacionen el telèfon al que han de trucar amb els símptomes que presenta aquesta disfunció cerebral.

I és que l'Organització Mundial de l'Ictus assegura que 1 de cada 4 persones patirà un ictus al llarg de la seva vida i una tercera part quedarà amb una discapacitat permanent.

Al llarg de les passades setmanes, els i les estudiants han vivenciat el que se sent amb els diversos símptomes a través de jocs molt enriquidors i significatius.

Fast Heroes representa una bona manera d'aprendre a salvar vides alhora que permet que els i les alumnes ho interioritzin a través del joc.


Xarxes socials: