Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Llar del Sant Pau

La Llar del Sant Pau: l'inici de tot!

13-05-2022

La Llar d'infants del Sant Pau és la porta d'entrada dels nostres alumnes en l'aventura vital del seu recorregut escolar. És l'inici de tot el que podran viure i gaudir durant molts anys. 

Precisament per aquest motiu, l'escola posa molt d'èmfasi i esforços en proporcionar als infants i a les famílies recursos, eines i metodologies que potenciïn el millor desenvolupament possible. 

A la nostra Llar d'infants tenim com objectiu principal que els alumnes visquin, experimentin i gaudeixin amb les diferents propostes didàctiques i metodològiques proposades per l'equip docent i sempre tenint en compte el moment maduratiu de cada infant, respectar al màxim possible que els nens i nenes se sentin feliços, motivats i estimats. Aprendre tocant, experimentant i sentint esdevé el motor de totes les vivències que els i les nostres alumnes gaudeixen en el seu dia a dia, per aconseguir potenciar i desenvolupar els seus talents. 

A més, tot plegat es duu a terme en unes instal·lacions, lluminoses, tranquil·les, adaptades i en un entorn privilegiat, on disposen d'una Aula de Natura per a poder créixer i aprendre millor.


Xarxes socials: