Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Entrega de les cartes als Patges reials

Un Nadal ple de tradicions

17-12-2021

El Nadal ha arribat amb força al Sant Pau, amb una sèrie d’activitats molt esperades pels nens i nenes d’Educació Infantil.

Ja des del primer dia de desembre es respirava un ambient alegre i de germanor a les classes, decorades per a la ocasió, i on les tutores van posar en situació els i les alumnes amb diferents contes de Nadal. Cada dia, abans de començar la jornada, tots i totes rebien la primera sorpresa del dia, descobrint què amagava el calendari d’advent darrere de cada casella.

També hi ha hagut temps per rebre unes visites molt especials, que han fet que l’esperit nadalenc estigui ben present al Sant Pau. En primer lloc, el capellà de l’escola, Mn. Fernando, va dedicar una estona a que tots els nens i nenes poguessin conèixer el nen Jesús. Amb ell van poder veure’l de molt a prop i conversar sobre les tradicions de Nadal. La segona arribada va ser la del Tió a la Llar d’infants, un element de les festes molt esperat. Amb molta il·lusió i ganes, els petits i petites de la Llar i els nens i nenes de P3 van fer cagar el Tió i van descobrir totes les sorpreses que tenia per a ells. Per últim, els darrers en arribar a l’escola van ser tres persones a qui els infants portaven un any esperant. Els tres patges dels reis Melchor, Gaspar i Baltasar van arribar d’Orient per recollir les cartes que els nens i nenes d’Educació Infantil portaven dies preparant. La il·lusió de veure’ls en persona i expressar els seus millors desitjos va ser màxima.

Per altra banda, com a tradició de l’escola, l’últim dia abans de les vacances, els i les alumnes de Batxillerat realitzen un Pessebre vivent per a la resta d’alumnes i personal del Sant Pau, on els infants d’Educació Infantil també gaudeixen plenament d’aquesta activitat.

En aquestes dates tan assenyalades, els i les alumnes han tingut en els seus pensaments aquelles famílies més desafavorides o que actualment travessen una mala situació degut a la pandèmia de la COVID-19, i han col·laborat amb la campanya de recollida d’aliments de Càritas, per ajudar a que tots i totes passin unes bones festes de Nadal. 


Xarxes socials: