CatalÓ / Espa˝ol / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
CatalÓ / Espa˝ol / English  · 

NotÝcies

2n a les col˛nies de Poblet

PrimÓria se'n va de col˛nies!

19-05-2023

Els nens i les nenes de 2n, 4t i 6è de Primària han gaudit de tres dies de colònies a Poblet, Vallclara i Banyoles respectivament. En aquests dies, els i les alumnes han pogut deixar aparcades les classes, els deures i l'escola per viure aventures i noves experiències amb els seus companys i companyes. Perquè les colònies són una font de vida per als més joves, un temps i un espai per a viure, créixer, experimentar, guanyar autonomia, descobrir l'entorn, divertir-se i fer activitats a la natura.

Els nens i nenes de 2n han estat els primers de l'escola en "estrenar” la casa de colònies La Capella, a Poblet, amb una gran novetat d'enguany, les colònies han estat en anglès. El primer dia però, els i les alumnes van descobrir les coves de l'Espluga de Francolí, on també hi van fer activitats per conèixer més i millor la vida durant la prehistòria. Després ja van instal·lar-se a Poblet, on les activitats i tallers en anglès han estat la dinàmica d'aquests tres dies. Una excursió per la muntanya va ser l'activitat estrella de les colònies, on els i les alumnes van descobrir l'entorn privilegiat que envolta la casa de colònies, tant a prop de Tarragona.

Els i les alumnes de 4t també van tenir el privilegi d'estrenar colònies a Vallclara, en aquest cas també en anglès. Amb un plantejament similar, amb activitats i tallers, els i les alumnes van poder ampliar els seus coneixements, així com descobrir Vallclara, amb una cursa d'orientació i l'entorn, amb un itinerari per la natura en el que van descobrir la fauna i flora específica de l'indret.

Per últim, els i les alumnes de 6è van realitzar les esperades colònies de Banyoles. Les activitats esportives són les protagonistes d'aquests tres dies, en les que tant l'aigua com la muntanya hi tenen cabuda. Primer va ser el Dragon Boat, una activitat que es realitza dins del llac de Banyoles i en la que els i les alumnes dirigeixen les diferents canoes i fan competicions. Les bicis prenen el relleu a les canoes, i els i les alumnes realitzen una ruta en BTT per l'entorn, que inclou el bosc i la vora del llac. Tot això en companyia dels amics i amigues durant tres dies en els que es llaços d'amistat s'estrenyen més que mai.


Xarxes socials: