Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Amb la primavera torna l'hort a Primària

01-04-2022

La primavera també arriba al Sant Pau i els i les alumnes de Primària comencen a adequar les aules i l’escola per donar la benvinguda a la nova estació. Amb ella començarà l’explosió de colors que ens brindaran les flors i plantes i, per aquest motiu, els nens i nenes de tots els cursos de Primària han començat a plantar diferents plantes en petits recipients que cuiden a l’aula. 
Cada classe ha triat diferents tipus de plantes per tenir-ne cura: menta, cibulet, tomàquets cherry, raves, maduixes i alfàbrega. 
En aquest procés inicial, els i les alumnes s’encarregaran de cuidar les seves plantes i, per grups, s’organitzaran perquè no els falti ni aigua ni sol, dos elements bàsics per al seu manteniment. Més endavant, quan hagin crescut, seran els mateixos alumnes qui les trasplantaran a l’hort de l’escola, des d’on seguiran regant-les i cuidant-les.
Com a Escola Verda, el Sant Pau pretén ensenyar l’amor i el respecte per la natura, donant l’opció als i les alumnes de fer-se responsables d’uns organismes vius, en aquest cas, de les plantes. En aquest context, el projecte també ofereix als nens i nenes la possibilitat d’aprofundir en el seu coneixement en la matèria, investigant i buscant informació sobre les plantes que han cultivat a classe. 


Xarxes socials: