Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Estudiants en pràctiques

El Sant Pau, obert a futurs mestres

14-10-2022

Un curs més, els passadissos i les aules del Col·legi Sant Pau s’omplen d’estudiants universitaris amb moltes inquietuds per a intercanviar els sabers acadèmics amb l’experiència viscuda.

Una vintena d’alumnes cada any escullen la nostra escola per a realitzar el seu període de pràctiques, en totes les etapes educatives. El motiu, principalment, és que ens veuen com a centre de referència del treball per Intel·ligències múltiples en la nostra ciutat. Aquest fet ens permet ser una escola oberta a l’entorn, a la universitat i sobretot, als futurs mestres.

Aquesta experiència sempre és molt enriquidora per totes les parts implicades: els alumnes en pràctiques tradueixen els aprenentatges més acadèmics en vivencials, observen com els nostres alumnes aprenen segons les seves intel·ligències, participen en el disseny de nous projectes, aprenen del modelatge dels mestres amb més experiència, alhora que reflexionen sobre la pràctica educativa que veuen minut a minut. Nosaltres, al mateix temps, connectem la dinàmica del seu dia a dia amb les noves corrents pedagògiques universitàries, rebem ajuda per a estirar dels talents dels alumnes, i sobretot, respirem aire fresc dels futurs docents que ens recorden per què vam escollir fer d’aquesta professió la nostra passió i vocació.


Xarxes socials: