Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Campanya de donació de sang

El Sant Pau sempre batega

20-12-2022

Educar en valors és un dels pilars en els quals es fonamenta el nostre model d’ensenyament a l’escola. La solidaritat o l’empatia són conceptes que ens porten a voler millorar com a alumnes i sobretot com a persones. Des d’aquesta filosofia, els i les alumnes de 1r d’ESO han posat en marxa un Neuroambient® anomenat “El Sant Pau sempre batega”. En ell, han estat estudiant tot el què conté la sang: les plaquetes, els glòbuls blancs i vermells, i el plasma. També han treballat la funció de la sang dins del cos i el sistema circulatori, que s’encarrega de moure la sang pel nostre cos, tot fent possible que els nutrients i l’oxigen arribin a les nostres cèl·lules per poder funcionar.
La sang és molt necessària... però no es pot fabricar! És per això que, en col·laboració amb el Banc de Sang de l’Hospital Joan XXIII, l’alumnat de 1r d’ESO ha organitzat una campanya de recollida de sang. Els i les estudiants s’han implicat molt amb aquest projecte i la seva difusió, preparant ells mateixos les circulars per informar-ne a les famílies, assistint a Radio Ciutat de Tarragona per parlar d’aquesta campanya i animar a la ciutadania a participar-hi, i entre tots i totes creant un gran cor al pati de l’escola, on van representar els batecs del cor.

La campanya de donació de sang torna a realitzar-se a l’escola després d’uns anys en els que no es va poder dur a terme. I, amb ella, recuperem en els i les nostres alumnes la satisfacció que representa poder ajudar a tantes persones que ho necessiten.
"Aquest Nadal, la sang és el millor regal".


Xarxes socials: