Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

"Tarragona, la nostra ciutat" en família

01-04-2022

Dins el Neuroambient “Tarragona, la nostra ciutat” les famílies tenen un paper molt important, gràcies a una proposta que, any rere any, proporciona a tothom la possibilitat de viure en primera persona l’experiència de compartir amb els nens i nenes aprenentatges i coneixements. 
La proposta que l’equip docent d’Educació Infantil presenta a les famílies de P3, P4 i P5 és realitzar una ruta per les diferents zones de la ciutat treballades a classe (Serrallo a P3, la Rambla a P4 i la Tarragona romana a P5). Seguint un full elaborat per les mestres, els infants i els adults hauran de trobar un monument o espai segons una foto. Una vegada l’han localitzat, se’ls proposa realitzar un repte o contestar una pregunta de fàcil solució amb els coneixements adquirits a classe o amb la informació que hi ha al mateix monument. 
Amb aquesta activitat les famílies gaudeixen en família del descobriment que fan els infants dels llocs o monuments que han treballat a l’aula i, a més, desenvolupen, amplien i potencien els coneixements i intel·ligències desenvolupades dins el Neuroambient a l’escola.
Com a producte final, els i les alumnes retornen el full de la ruta realitzada amb fotografies on demostren com de bé s’ho han passat amb els pares, avis o amics i expliquen a la resta de companys com ha estat l’experiència.


Xarxes socials: