Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

La Castanyada al Sant Pau

Torna la Castanyada al Sant Pau

28-10-2022

La pandèmia ens va treure moltes coses que poc a poc anem recuperant amb la normalitat d’abans. Una d’elles és la Castanyada, una festivitat molt esperada a l’escola per tot el que implica als i les alumnes.

Aquest any ha tornat amb força a les aules del Sant Pau, on els nens i les nenes han dedicat una estona cada dia a preparar una Castanyada que ha tingut el seu punt àlgid aquest divendres 28 d’octubre, amb una celebració conjunta al pati.

Els primers en arremangar-se la bata van ser els i les alumnes de Cicle Inicial. Barrejant els cursos de 1r i 2n, van elaborar la massa dels panellets, donar-ne la forma rodona i decorar-los, per menjar-los divendres tots junts.

A Cicle Mitjà el protagonista va ser el boniato. D’aquest tubercle tan típic d’aquesta època de l’any els i les alumnes van preparar massa de galetes amb una mica de xips de xocolata, per prendre-ho també amb els i les companyes el divendres per la tarda.

Finalment, els nois i les noies de Cicle Superior van ser els encarregats de preparar les paperines i coure les castanyes per a tots aquells que les volguessin tastar.

El divendres per la tarda, el pati es va omplir de tots els nens i nenes de Primària, que van sortir per gaudir de la Castanyada a l’aire lliure, amb amics, amigues i mestres, i viure com abans aquesta festa a l’escola.


Xarxes socials: