Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

First Lego League

Torna la First Lego League

27-05-2022

El passat 14 de maig va tenir lloc la First Lego League, un campionat que es celebra a nivell mundial i en el que els estudiants han de superar unes missions amb uns robots que han construït ells mateixos amb peces Lego. El Col·legi Sant Pau és un dels seus habituals competidors, enguany amb un grup d'alumnes de 3r d'ESO. La temàtica d'aquesta edició era "els transports".

Així, els i les alumnes de l'escola van anar superant tots els reptes després de preparar-se durant tot el curs, amb entrenaments setmanals en els que corregien i milloraven els seus robots, per acabar sent valorats per un tribunal especialitzat.

A més, també van preparar un projecte sobre la temàtica d’enguany per tal de millorar la societat amb la optimització i millora d’algun sistema de transport. 

Va ser una experiència molt gratificant per ells i elles, ja que van conèixer alumnes d’altres escoles i van poder compartir la seva experiència i idees innovadores. El treball de la robòtica i el pensament computacional és clau per tal de adquirir les competències necessàries per treballar en el sector de l’àmbit cientificotecnològic.


Xarxes socials: