CatalÓ / Espa˝ol / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
CatalÓ / Espa˝ol / English  · 

NotÝcies

Entrega de premis

Torna Sant Jordi

29-04-2022

A poc a poc, la normalitat es va apoderant cada vegada més del dia a dia a l'escola. La diada de Sant Jordi no ha estat una excepció i, després de viure'l de forma diferent l'any passat, aquest curs ha tornat amb força a les aules. El primer Sant Jordi normal després de la pandèmia s'ha viscut al Sant Pau amb ganes i il·lusió, fent que al llarg de tota la setmana es respirés de nou aquesta tradició tan nostra i que tant alumnes com docents esperen amb alegria. Tots i totes, grans i petits, es van involucrar perquè la diada es visqués cada dia de la setmana amb intensitat.

A Educació Infantil, els nens i nenes de P3 van elaborar el seu propi llibre, titulat "Tinc una història per explicar!”. A P4 hi va regnar la creativitat, ja que els i les alumnes van crear un rosa, mentre que a P5 van fer un punt de llibre i microcontes per llegir en família. Els més petits de la Llar d'infants van sorprendre els seus familiars amb una rosa feta amb les seves mans.

A Primària, els tres cicles van treballar conjuntament les manualitats. Així, tant Cicle Inicial, com Cicle Mitjà i Superior van fer unes roses de paper per completar el mural de Sant Jordi i van fer el seu propi punt de llibre amb material reciclat. Tampoc van faltar els certàmens literaris, amb les seves corresponents entrega de premis i lectura dels guanyadors i guanyadores.

Els i les alumnes del primer cicle d'ESO, 1r  i 2n, van crear la Llegenda de Sant Jordi 2.0, una versió del clàssic portat a l'actualitat, i van participar al concurs del Picalletres. Els de segon cicle van crear un rap de Sant Jordi i es van centrar en cercar el tòpics literaris. La rosa de Sant Jordi i el certamen literari van ser els plats forts a tota la secundària, amb actuacions musicals a càrrec dels estudiants.

Per últim, els i les alumnes de Batxillerat van dedicar la setmana a fer diferents punts de llibre i imans de nevera tematitzats que van posar a la venda per a les famílies de l'escola. També van fer una auca de Sant Jordi i van participar, com la resta d'alumnes de secundària, en el 39è certamen literari de Sant Jordi.


Xarxes socials: