Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Lema del curs

Tornem a la normalitat

30-09-2022

Les portes de l’escola s’han obert aquest setembre per donar inici al curs de la tornada a la normalitat, al que ens transporta a temps passats sense mascareta, ni grups bombolla ni restriccions. L’esforç de la comunitat educativa al llarg de dos anys ha estat titànic: la responsabilitat dels docents i personal de l’escola ha estat exemple d’unitat per fer front a una situació de màxima complexitat mai viscuda abans, i la resposta dels i les alumnes, que han vist la vida momentàniament privada de noves experiències, ha fregat l’excel·lència.

El resultat d’aquest esforç conjunt és poder començar el curs escolar 2022/23 amb una alegria renovada i amb il·lusions noves per descobrir què ens depararan els propers 365 dies de l’any.

Per força ens ha tocat interioritzar conceptes com esforç, resiliència, generositat i paciència, que de ben segur sabrem aplicar davant dels nous reptes que se’ns plantegin d’ara en endavant. Amb el temps hem après que de tant en tant cal parar, i que per donar una passa en ferm cal saber primer escoltar. “Escolto i actuo!”, com a lema d’aquest curs, ens recorda precisament això, que davant de cada acte hi ha d’haver una reflexió prèvia.


Xarxes socials: