Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Trobada de famílies de P3

Trobada de benvinguda per les famílies de P3

28-10-2022

El passat dissabte 22 d’octubre, les famílies dels i les alumnes de P3 de la nostra escola van viure una jornada molt especial, una trobada distesa amb la resta de pares i mares del curs on compartir impressions entre ells i amb les mestres dels seus fills i filles sobre aquestes primeres setmanes del curs. Aquesta enriquidora trobada persegueix una sèrie d’objectius molt clars.

El primer, mostrar a les famílies com desenvolupem el nostre projecte educatiu a les aules, quines metodologies apliquem i, en definitiva, descobrir com els nens i nenes realitzen totes i cadascuna de les activitats proposades per l’equip docent. Aquest fet va ser un dels punts que més va agradar a les famílies, ja que van poder ser testimonis per mitjà d’un vídeo de com és la realitat del dia a dia dels seus fills i filles. Van poder comprovar com es treballa l’estimulació del projecte Encaix, com fem les classes d’anglès i les sessions amb les auxiliars de conversa anglesa, com desenvolupem els Neuroambients, com fem servir la robòtica a l’aula o com desenvolupem el Mindfulness. 

El segon objectiu era poder explicar com havia estat el període d’adaptació dels i les  alumnes. Un procés que d’entrada preocupa molt a les famílies i on les mestres es van encarregar de transmetre tranquil·litat, explicant com s’ha superat de forma satisfactòria aquest procés i agraint la seva col·laboració per fer-lo més fàcil.

Per últim, la finalitat fonamental de la jornada és obrir l’escola a totes les famílies perquè tinguin un punt de trobada, un espai  on poder conèixer els pares i mares de la classe i poder-hi compartir un temps. En aquest sentit, aquest curs s’ha recuperat el tradicional refrigeri on famílies i mestres poden compartir impressions d’una forma més individualitzada i amena, recuperant d’aquesta manera l’esperit original d’aquesta trobada que serveix per donar la benvinguda a les noves famílies del Sant Pau.


Xarxes socials: